O vsem kar naju inspirira, se podi po najinih mislih in naju mami.

*** About all that inspires us, flashes trough our minds and what we find highly addictive.

So Like it or face it!

XOXO, Petra & Sabina

četrtek, 20. december 2012

Red lipstick

Fotkanje s prelepo Jano, ki je večer prej dobila herpes na ustnici. Sprva me je zagrabila panika, potem je "moteči faktor" postal izziv, ki se ga da obleči tudi v rdečo šminko :)

**Beautiful Jana got a herpes on her upper lip just the evening before fotoshooting. At first I panicked, 
but then this little problem became a real challenge, which can be covered even with red lipstick :)
Model: Jana Turk
Photo by: Bojan Mijatovič
Retouch: Lenart Kirbiš
MUA: Face it!


Lepo nanesena rdeča šminka popestri kakršenkoli videz in se mi zdi popolna "pika na i" za praznične dni. Glede na to, da se v teh dneh veliko poljubljamo in vas verjetno skrbi, kako bo šminka zdržala do konca večera, vam ponujam popolno rešitev: LIPSTICK FIXER!
Po tem, ko izrišete ustnice s črtalom in natančno nanesete šminko, jih prelakirate še s fikserjem. Vonj je ob nanosu sicer malce neprijeten, ampak se tekočina v parih sekundah posuši in vonj popolnoma izgine, šminka pa ostane na svojem mestu cel dan. Za večji sijaj čez nanesite brezbarven gloss za ustnice, ki pa ob poljubljanju ne bo puščal barvnih sledi ;)


**I think that nice and carefully applied red lipstick gives you a perfect look for festive days. Considering there is a lot of kissing at this time of year, you are probably worried about the lipstick staying on until the end of the night. I am offering you a perfect solution: LIPSTICK FIXER!
At first you need to define your lips with lip pencil. Then carefully apply lipstick, cover it with fixer and you are ready to party all day and night long :) For more shine you can apply clear lip gloss which won't leave red marks while kissing ;)


Merry Xmass,
xxo

P.

Ni komentarjev:

Objavite komentar