O vsem kar naju inspirira, se podi po najinih mislih in naju mami.

*** About all that inspires us, flashes trough our minds and what we find highly addictive.

So Like it or face it!

XOXO, Petra & Sabina

nedelja, 6. maj 2012

NAGRADNA IGRA / **GIVEAWAY

Medtem ko s Petro pridno "švicava" in se maževa z Afroditino ANTI-CELLULITE linijo, misliva tudi na vas. Zato bova v najini prvi  

N A G R A D N I    I G R I  

trem srečnim izžrebankam ponudili možnost, da tudi same občutijo kako je biti v najini koži...in to DOBESEDNO, saj vam bova podelili 2x Garcina strong kremo za zmanjševanje celulita 3 v 1 in 1x Pitaya active cream gel za zmanjšanje celulita in obseg atelesa 3 v 1.

***

While Petra and I are sweating our butts off and using Afrodita's ANTI-CELLULITE products, we're also thinking about you. That's why we're giving a chance to three of you, to try how does it feel to be in our skin... so in our first

 G I V E A W A Y 

we're giving you away 2x Garcina strong cream for reducing cellulite 3 in 1, and 1x Pitaya active cream gel for reducing cellulite and body volume 3 in 1.


Vse kar morate storiti je:
  1. da postanete spremljevalke najinega bloga, 
  2. povšečkate Afroditino FB stran (klikni tukaj
  3. in pod eno izmed objav o anticelulitni preizkušnji v najinem blogu napišite komentar. Lahko nama zaupate ali ste že preizkusile Afroditine ANTI-CELLULITE izdelke in kakšne so vaše izkušnje, kako se ve pripravljate na "bikini" sezono, kakšen je vaš recept za odstranjevanje celulita in odvečnih kilogramov, lahko naju kaj vprašate ali zgolj pokomentirate najin blog... skratka pomembno je, da vas slišimo! 
Več kot boste sodelovale, več možnosti imate.
Žrebanje sledi čez 2 tedna.

***

All you have to do is to: 
  1. follow our blog, 
  2. like Afrodita's FB page (here)
  3. and add a comment to one of the "anticellulite" post in our blog. You can share with us your experience with Afrodita's ANTI-CELLULITE products (if you have one), you can tell us how do you prepare yourself to "bikini" season, what's your recipe for reducing cellulite and extra body weight, or you can ask us something or just comment on our blog...long-story-short we have to hear you! 
The more you comment, the bigger your chances are to win this.
The winner will be announced in two weeks.
GIVEAWAY OPENED WORLDWIDE!

7 komentarjev:

  1. No, super ... Afrodita na FB stani me je napotila na vajin blog in vidim, da je v bistvu še čas, da postanem spremljevalka vajinega bloga, Afrodito imam že itak povšečkano, lahko pa delim tudi mnenje o boju s celulitom (da pridem v poštev za nagrado, seveda, ki bi je bila zares zeeeeelo vesela). Čez zimo sem bila namreč kar pridna in sem porabila štiri masažne nogavice in kar lepo število Afroditine Pitaye. Kako poteka moj boj? No, vsako jutro se odpravim na sprehod, sedaj tudi tečem, vsak drugi dan fitnes, malo bolj se moram popraviti na področju prehrane. Rezultat? Rezultat vsega tega je minus 15 kg in solze v očeh moje najstniške hčere, ko me je po dolgem času videla brez hlač ali nogavic. Zakaj solze? Ker ima kar precej kilogramov manj kot jaz, celulita pa več. Torej .. meni je pomagalo:)
    Pa lepo se imejta in veliko uspeha v boju proti celulitu želim:)
    Simona

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. -15kg, to pa ni kar tako! Super, čestitke Simonka23!! :)
      Kako si pa zadovoljna z anticelulitnim učinkom Pitaye? Glede na to, da si jo uporabljala celo zimo, so rezultati zagotovo dobro vidni.
      Za hčerkico pa še ni prepozno, tako da lahko do dopusta, z Afrodio še veliko nadoknadi :)

      Izbriši
    2. Simonka23 BRAVO:)
      Občudujem ljudi, ki so zmožni česa takega!

      Veliko sreče pri žrebu ;)

      Izbriši
    3. Hvala za pohvale in čestitke:)
      Sabina, z učinkom sem seveda zadovoljna in bom zadevo še zagotovo uporabljala. Je pa res, da samo krema ni dovolj in da je treba tudi kakšen švic dat od sebe:)

      Izbriši
  2. Krasno! Tudi jaz bi rada preizkusila, da vidim, kako bo reagirala moja koža in moj celulitek na ta izdelek! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej Mateja!
      Si ena izmed zmagovalk najine nagradne igre.
      Več o tem si lahko prebereš tukaj: http://mustfaceit.blogspot.com/2012/05/in-nagrajenke-so-and-winners-are.html

      Izbriši